Waarom een stylist inhuren voor je bruiloft?

Yeah, jullie gaan trouwen! Je bent al helemaal in de wolken en vast al allemaal ideeën aan het opdoen op Pinterest. Wat een prachtig aangeklede trouwlocaties en ceremonie opstellingen om van te dromen... Wil jij ook een ‘Pinterestworthy’ bruiloft? Dan huur je natuurlijk een stylist in!

Uiting van jullie persoonlijke wensen
De stylist gaat met jullie in gesprek, wil jullie leren kennen om zo samen tot een stylingplan te komen. Waar gaat jullie hart sneller van kloppen? Rustieke, stoere elementen, of bijvoorbeeld juist romantische pasteltinten? Een stylist zorgt ervoor dat wat jullie voor ogen hebben, gerealiseerd wordt! Zo wordt jullie bruiloft echt een unieke belevenis, voor jullie zelf, en voor jullie vrienden en familie!

Professioneel​ bruiloftstylist
Misschien denk je, mijn moeder, nichtje of mijn beste vriendin weet ook heel goed wat ik mooi vind, kunnen zij de styling niet doen? Bedenk je wel dat het een stressvolle taak is, waar een professionele stylist tegen opgewassen is. En je moeder, nichtje of vriendin is natuurlijk ook gewoon gast op je bruiloft! De tijd die zij met de styling bezig zijn kunnen ze niet besteden aan hun eigen voorbereiding op jullie bruiloft: het mooi aankleden, opmaken en zorgen voor een mooi kapsel moeten ze uitstellen totdat de laatste hand aan de styling gelegd is. Zou het niet fijner zijn als zij jullie dag ook wat meer ontspannen kunnen meemaken? Laat de zorgen om de styling daarom door een stylist uit handen nemen :-)Last minute changes
Daarnaast heeft een stylist ervaring in het stylen van bruiloftlocaties en kan ze daarom snel inspelen op onvoorziene omstandigheden. Waneer je de styling door een vriendin laat doen, gaat die op een gegeven moment weg van de locatie om zich om te kleden. Een stylist blijft op de locatie tot op het laatste moment en kan zo nodig nog zaken aanpassen. Wat doe je als de weersverwachting ineens toch wat minder is als gedacht? Wat betekent dit voor je prieel met prachtige kanten versiering? Dat mag niet wegwaaien! Een professionele stylist blijft op zo’n moment kalm en zorgt ervoor dat jullie beste dag ever nog steeds de mooiste is!

Inhuren van een stylist voor je bruiloft
Een stylist heeft de beschikking over een heleboel mooie spullen, windlichten, lampjes snoeren, kleden, kussens, bankjes, noem maar op. Wil je een echt mooie styling voor je bruiloft en wil je het niet uitbesteden aan een stylist, dan zul je zelf al die spullen bij elkaar moeten zien te verzamelen. Een kostbare en tijdrovende bezigheid! En wat doe je met al die spullen na jullie bruiloft? Het inhuren van een stylist neemt al die zorgen uit handen!

Ik zou zeggen: struin nog even lekker Pinterest af, heerlijk dagdromend over jullie bruiloft.. En bedenk, BEST DAY EVER Events helpt je graag met alles wat er bij een bruiloft komt kijken, ook de styling! ​

Liefs, Elske


Foto credits: Odiza fotografie & Alexandra Vonk