Een sprookjesachtige lentebruiloft bij Parc Broekhuizen met BEST DAY EVER Events


In de warme gloed van de meimaand, hebben J&M hun liefde gevierd op het schilderachtige Parc Broekhuizen. Als team van BEST DAY EVER Events hadden wij de eer om deze dag te stylen en te plannen, waarbij elk detail bijdroeg aan een elegante en onvergetelijke ervaring.


Buitenceremonie tegen het decor van Parc Broekhuizen

De ceremonie vond plaats in de open lucht, met als achtergrond de adembenemende architectuur van Parc Broekhuizen. De natuurlijke schoonheid van de locatie werd versterkt door het kleurenpalet van wit en groen, met subtiele accenten van donkerblauw. Dit zorgde voor een chique en harmonieuze uitstraling die naadloos aansloot bij de omgeving.


Live muziek en persoonlijke ceremonie

De aanwezigheid van zelfstandige trouwambtenaar Jaap Loonen en live muziek tijdens de ceremonie gaf een persoonlijke en intieme sfeer aan de dag. De muziekkeuzes weerspiegelden de persoonlijkheden en de liefdesgeschiedenis van J&M, waardoor elk moment nog gedenkwaardiger werd.


Stijlvolle en gezellige sfeer

De bruiloft straalde een gezellige en chique sfeer uit, perfect aansluitend bij de 'summer chic' dresscode van de gasten. De dames in elegante cocktailjurken met pasteltinten en de heren in stijlvolle outfits versterkten de visuele harmonie van het evenement. Deze kledingkeuze was een perfecte aanvulling op het stylingpalet van de bruiloft, waardoor een cohesief en stijlvol geheel ontstond.


De rol van BEST DAY EVER Events

Als weddingplanner en stylist van deze prachtige dag, zorgde BEST DAY EVER Events ervoor dat elk aspect van de bruiloft naadloos op elkaar aansloot. Van de ceremonie tot de receptie, elk detail werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd om een unieke en persoonlijke ervaring te creëren die de essentie van J&M's liefde weerspiegelde.


De bruiloft bij Parc Broekhuizen was een toonbeeld van elegantie, persoonlijkheid en stijl. Voor koppels die dromen van een onvergetelijke bruiloft in een sprookjesachtige setting, staat BEST DAY EVER Events klaar om elke droom te realiseren, met aandacht voor styling, planning en de kleinste details.

Foto credits: Never ending magic