Styling

Unique, one-of-a-kind bruiloften, waarbij aandacht wordt besteed aan details en de styling wordt afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen. BEST DAY EVER Events biedt full-service wedding design aan. Samen met jullie kunnen wij een unieke en persoonlijke sfeer creëren. Your own BEST DAY EVER!!!

Samen met jullie doorlopen we de volgende stappen om de styling van jullie bruiloft te realiseren:

  • Het bepalen van een thema.
  • Het maken van een moodboard. Vaak geef ik mijn bruidsparen huiswerk: een Pinterest bord aanmaken en daar alle foto's verzamelen.
  • Samen bepalen we de kleuren voor de bruiloft. Dit kan worden gebaseerd op het thema, de persoonlijke voorkeur van het bruidspaar, de tijd van het jaar, enzovoort.
  • Het kiezen van de bloemen. Dit kan worden beïnvloed door de kleuren, het thema en de tijd van het jaar.
  • Het kiezen van de decoraties. We kijken altijd naar wat er al op locatie aanwezig is en wat past bij hetgekozen thema. Waar nodig voegen we extra materialen toe (bijvoorbeeld andere kleur servetten, goud/koper bestek).
  • Het maken van een stylingplan. Alles wat besproken is wordt in een document opgesomd, inclusief het moodboard.
  • De opbouw/afbouw op de trouwdag zelf.


De styling van een bruiloft is erg persoonlijk. Het is belangrijk om samen met jullie te werken om jullie visie tot leven te brengen. Door deze stappen te volgen en open te communiceren, kunnen wij ervoor zorgen dat de styling van de bruiloft een groot succes wordt.

Leuk om te melden dat BEST DAY EVER Events de winnaar in de categorie Bruiloftstylist is geworden en zichzelf de beste bruiloftstyliste van Nederland mag noemen.

Elke bruiloft is anders. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen dan al jullie wensen bespreken, daarna maak ik graag een offerte op maat.

Personeelskosten styling vanaf 2250 euro