Waarom een weddingplanner inhuren?

Je weet niet goed wat je wilt
Yeeey jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk! Misschien heb je nog geen flauw idee hoe de dag eruit moet gaan zien. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet hoe je het plannen van een bruiloft aan moet pakken. Een weddingplanner gaat met jullie in gesprek en stelt je voor keuzes. Zo krijgt de mooiste dag van je leven op een gestructureerde manier steeds meer vorm. Doordat een weddingplanner de trouwbranche van voor tot achter kent, kan de weddingplanner je ook adviseren over goede leveranciers en draagt ze vaak leuke, creatieve ideeën aan.

Druk, druk, druk..
Stel je werk allebei en wilt of kunt geen vrij nemen voor het plannen en regelen van je bruiloft. Dan biedt een weddingplanner uitkomst. Je geeft je wensen aan de weddingplanner door en die gaat voor je op zoek naar locaties, leveranciers, stylisten, foto- en videografen en ga zo maar door. In overleg met jullie, het bruidspaar, worden er dan keuzes gemaakt en gaat de weddingplanner verder met regelen en plannen!

Weddingprofessional
Een ervaren weddingplanner ademt bruiloften. Hij of zij is beroepsmatig met bruiloften bezig en denkt vaak aan zaken waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Dit kunnen logistieke, ceremoniële of planmatige details zijn die jullie trouwdag kunnen maken of breken. Natuurlijk kun je ook een vriendin of familielid vragen om je bruiloft te plannen en op die manier als weddingplanner op te treden. Maar zij missen meestal de kennis en ervaring van een professionele weddingplanner. Wat niet wil zeggen dat ze het niet goed kunnen doen natuurlijk.. maar: better safe than sorry ;-)

Stressfree richting jullie bruiloft
De periode rondom je bruiloft is al spannend genoeg! Gun jezelf wat meer rust, en minder stress, door het inhuren van een weddingplanner. Het plannen en regelen van jullie dag is in goede handen en aan alle details wordt gedacht. Voor een weddingplanner zijn jullie wensen altijd de eerste prioriteit! De weddingplanner zal ook in onderhandelingen met leveranciers altijd vanuit jullie oogpunt denken en handelen, en op haar strepen gaan staan als het nodig is! Wat heerlijk dat je zelf die stress niet hoeft te ervaren toch?  

Bruiloft in het buitenland
Stel je gaat je bruiloft in het buitenland doen, bijvoorbeeld een boho chique Ibiza wedding, of elopment in Norwegen of Marokko?! Hoe gaaf is dat! Maar hoe pak je dat in hemelsnaam aan? Contact met buitenlandse trouwlocaties en leveranciers.. niet iets wat je elke dag doet waarschijnlijk.. Voor een weddingplanner echter geen probleem! BEST DAY EVER Events heeft ervaring met het plannen van bruiloften in binnen- en buitenland en weet er overal een perfecte dag voor jullie van te maken! Liefs, Elske


Foto credits: Raisa Zwart & Alexandra Vonk