De Magie van een tuinbruiloft: maak van jouw speciale dag een BEST DAY EVER Event

Droom je van een intieme en persoonlijke bruiloft in je eigen tuin? Bij BEST DAY EVER Events transformeren we jouw achtertuin in een betoverende bruiloftslocatie. Ontdek de voordelen en de unieke charme van trouwen in je eigen tuin, met de expertise van een ervaren weddingplanner en een schat aan decoratiematerialen tot je beschikking.


De persoonlijke touch van een tuinbruiloft

Trouwen in je eigen tuin voegt een diep persoonlijke dimensie toe aan je grote dag. BEST DAY EVER Events helpt je om deze unieke setting te transformeren met creatieve styling en decoratie, perfect afgestemd op jouw wensen en thema.

Ceremonie styling bruiloft in eigen tuin
Festival bruiloft in eigen tuin met stretchtent en foodtruck

Ervaring en expertise van BEST DAY EVER Events

Met jarenlange ervaring in bruiloftsplanning, weet BEST DAY EVER hoe ze elk aspect van je tuinbruiloft moeten coördineren. Van het opstellen van een draaiboek tot het begeleiden van de ceremonie, elk detail wordt vakkundig beheerd.


Alles in eigen beheer: decoratie en stretchtenten

Een van de grootste voordelen van werken met BEST DAY EVER Events is dat we een breed assortiment aan decoratie en benodigdheden in eigen beheer hebben. Dit betekent minder zorgen voor jou over het huren of kopen van materiaal, en een naadloze stijl en thema door heel je bruiloft. Speciaal voor onze klanten beschikken we over een divers aanbod van stretchtenten en sailcloth tenten, ideaal voor bruiloften variërend van intieme bijeenkomsten van 30 personen tot grootse vieringen met 500 gasten.

Sailcloth tent voor de bruiloft en evenement
Bruiloftdiner onder de stretchtent

Tips voor een onvergetelijke tuinbruiloft

We delen graag enkele essentiële tips voor het organiseren van een tuinbruiloft. Denk aan het plannen van een 'plan B' bij slecht weer, en het creëren van comfortabele zitplekken en sfeervolle verlichting voor als de avond valt. Uniek bij BEST DAY EVER Events zijn onze flexibele annuleringsvoorwaarden voor stretchtenten. We bieden de mogelijkheid om extra tenten in optie te houden tot één week voor jullie bruiloft. Zo garanderen we dat jullie, wat het weer ook brengt, verzekerd zijn van een perfecte 'Plan B'.


Real-life succesverhalen Lees over de ervaringen van echte paren die met BEST DAY EVER Events hun droomtuinbruiloft hebben gerealiseerd. Hun verhalen getuigen van onze toewijding en vaardigheid in het creëren van onvergetelijke momenten.

Een tuinbruiloft biedt de unieke kans om je speciale dag in een zeer persoonlijke omgeving te vieren. Met de expertise en resources van BEST DAY EVER Events wordt jouw tuin omgetoverd tot de perfecte achtergrond voor de mooiste dag van je leven. Neem contact met ons op om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Ceremonie aankleding in eigen tuin
Lange tafels tuinbruiloft

Foto credits: Madame Poppy, Monetmine, Angela Bloemsaat