Een betoverende winterse bruiloft bij het Scheepvaartmuseum: een mix van elegante witte, groene en blauwe tinten


Droom jij van een winterse sprookjesbruiloft?

Winterbruiloften zijn echt iets bijzonders, en wat is er nu mooier dan trouwen in het historische Scheepvaartmuseum? Stel je voor: een prachtige setting met een romantische winterse sfeer, versterkt door een kleurenpalet van stijlvol wit, fris groen en diep blauw. In deze blog nemen we je mee naar zo'n droombruiloft!


Een schilderachtige locatie

Het Scheepvaartmuseum, met zijn rijke geschiedenis en unieke architectuur, biedt de perfecte achtergrond voor jullie winterse trouwdag. Het contrast van de winterse kleuren tegen de historische achtergrond maakt jullie bruiloft foto’s werkelijk spectaculair.


De perfecte kleurencombinatie

De keuze voor wit, groen en blauw creëert een serene en elegante sfeer. Deze kleurencombinatie weerspiegelt de winterse charme en voegt een vleugje magie toe aan de decoratie, van de bloemstukken tot de tafelsettings.


Stijlvol en elegant: de outfits

De bruid straalt in haar designer Jimmy Choo schoenen, een echte blikvanger die elegantie en luxe uitstraalt. De bruidegom, perfect gekleed in een op maat gemaakt pak van Rietbergh, complementeert de bruid met een look die zowel modern als tijdloos is.


Een feest om nooit te vergeten

De avond wordt onvergetelijk met een spetterend feest. Een mix van livebands en een DJ zorgt voor een swingende dansvloer. En voor de liefhebbers van een goede cocktail, de cocktailbar mag niet ontbreken!


Jullie winterse droombruiloft

Met deze elementen wordt jullie winterse bruiloft bij het Scheepvaartmuseum gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Laat je inspireren door deze unieke combinatie van locatie, kleuren, en stijl en maak je eigen droombruiloft werkelijkheid.


Neem contact met ons op.

Foto credits: Wat een plaatje