She said YES!!!

Oké, de kogel is door de kerk.. jullie gaan trouwen!! Heel spannend en ontzettend gaaf! als je wat bent bekomen van het aanzoek en je weer een klein beetje terug op aarde bent ga je al snel praktisch denken.. hoe, waar en wat nu?

Lees in dit blog waar je allemaal mee te maken gaat krijgen!

Money, money, money..
Natuurlijk is jullie liefde onbetaalbaar! Maar bij een bruiloft komt toch wel een bepaald budget kijken. Ga hiervoor met elkaar in gesprek en bepaal een realistisch budget voor jullie bruiloft. Het budget is afhankelijk van wat jullie financiële situatie is, en van wat jullie belangrijk vinden. Bedenk je wel, als je een wat kleiner budget hebt kun je beter een wat kleinere bruiloft met wat minder gasten houden, waarbij je wel alles in de puntjes kunt verzorgen, dan een grote bruiloft waarbij je vervolgens op allerlei zaken moet beknibbelen. Ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit!


Wedding professionals inschakelen?
Afhankelijk van je budget kun je besluiten om wedding professionals in te huren, denk bijvoorbeeld aan een stylist, een ceremoniemeester en een weddingplanner. Een weddingplanner houdt bijvoorbeeld goed overzicht in de planning en neemt veel zorgen uit handen, minder stress voor jou! Ook kan een wedding professional vaak goede deals maken met leveranciers, en weet ze ook precies wie de beste is in zijn vak! Wie maakt de lekkerste taarten, waar moet je zijn voor de mooiste trouwjurk, en welke locatie is echt wat voor jullie? Heerlijk als je je hierbij kunt laten helpen door een professional!

Praktische zaken
Natuurlijk moet je op tijd de volgende zaken gaan bepalen: de locatie, datum en aantal gasten. Gewilde trouwlocaties zijn vaak al snel volgeboekt, dus wacht niet te lang met bezichtigen en knopen doorhakken!


Inspiratie opdoen
Wat heel leuk is om te doen is beurzen bezoeken. Zo kom je op een laagdrempelige manier met wedding professionals en leveranciers in contact en zul je een hoop inspiratie voor jullie bruiloft opdoen. Ook houden trouwlocaties wel eens open dagen, bijvoorbeeld tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, waarbij je op één dag meerdere trouwlocaties bezoekt! Om vanuit je luie stoel inspiratie op te doen kun je heel goed Pinterest en Instagram gebruiken, maar ook het lezen van blogs, zoals het blog van Girls of Honour, of dit blog natuurlijk, kan heel erg handig zijn!

Een klein budget maar toch een droombruiloft?
Ik had het er in het begin van dit blog al even over: ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Liever een kleine, intieme bruiloft waarbij je je goed voelt over de hele dag, dan alles ‘net niet’. En wie zegt dat een bruiloft altijd gepaard moet gaan met een groot feest voor heel veel mensen? Misschien willen jullie wel gewoon heel simpel op maandag gratis trouwen en vervolgens voor een romantische elopement naar het buitenland gaan! Heerlijk met z’n tweetjes jullie liefde vieren in het Italiaanse zonnetje.. dat klinkt ook niet verkeerd toch?


BEST DAY EVER Events heeft ervaring met het plannen van bruiloften in binnen- en buitenland en weet er overal een perfecte dag voor jullie van te maken!

Liefs, Elske

Foto credits: Raisa Zwart