Een sprookjeshuwelijk in Château de Cormicy: de betoverende styling door BEST DAY EVER Events


Dromen van een huwelijk in een Frans kasteel, omringd door luxe en romantiek? Château de Cormicy, met zijn adellijke allure en adembenemende tuinen, biedt het perfecte canvas voor een onvergetelijke dag. En met de styling van BEST DAY EVER Events wordt jullie bruiloft niet alleen een feest voor de ogen, maar ook een weerspiegeling van jullie unieke liefdesverhaal.


Een vorstelijk pre-wedding diner

De festiviteiten beginnen met een pre-wedding diner dat zijn weerga niet kent, in de majestueuze zalen van Château de Cormicy. BEST DAY EVER Events tovert deze historische ruimte om tot een intieme, elegante setting, waar elke tafelschikking en decoratief detail bijdraagt aan de feestelijke sfeer. Dit is waar jullie dichtste vrienden en familie samenkomen, baskend in de voorpret van wat komen gaat.


Romantische ceremonie in de tuin

De trouwdag onthult het hoogtepunt van de stylingexpertise van BEST DAY EVER Events: een romantische ceremonie in de prachtige tuin van Château de Cormicy. Met een oog voor detail en harmonie met de natuurlijke omgeving, creëren we een setting die zowel adembenemend als intiem is.


Dineren onder een hemel vol lichtjes

Als de avond valt, onthult zich een sprookjesachtig tafereel voor het diner, zorgvuldig gecreëerd door BEST DAY EVER Events. Onder een baldakijn van fonkelende lichtjes en te midden van de natuurlijke schoonheid van Château de Cormicy, worden de diner tafels een centraal punt van elegantie en stijl. Dit is het moment waarop culinaire hoogstandjes van Sonah catering en liefdevolle toasten samenkomen, allemaal binnen een sfeer die zo magisch is dat het voelt alsof de tijd even stilstaat.


Waarom kiezen voor BEST DAY EVER Events bij Château de Cormicy

BEST DAY EVER Events staat bekend om hun vermogen om elke ruimte te transformeren in een weerspiegeling van persoonlijke stijl en elegantie. Hun toewijding aan maatwerk en aandacht voor detail zorgt ervoor dat jullie bruiloft bij Château de Cormicy niets minder dan perfect zal zijn. Van het intieme pre-wedding diner tot de grandioze afsluiting onder de sterren, elk moment wordt onvergetelijk gemaakt met de creatieve visie en uitvoering van BEST DAY EVER Events. Trouwen in Château de Cormicy met de styling van BEST DAY EVER Events belooft niet alleen een visueel spektakel, maar ook een viering die jullie persoonlijkheid en liefdesverhaal eer aandoet. Laat ons jullie helpen om de droom van een sprookjeshuwelijk in het prachtige Franse landschap werkelijkheid te maken.


Foto credits: Stefan Sanders