Een droomhuwelijk bij het Roode Koper


Welkom op onze blog waar we de kunst van het perfecte huwelijk vieren! Vandaag duiken we in een van de meest idyllische locaties voor je grote dag: Het Roode Koper. Stel je een zonnige dag voor, omgeven door uitgestrekte groene landschappen, waar jij en je geliefde het ja-woord geven. Voeg hieraan een vleugje luxe toe met een exclusief all-white pre-wedding feest bij het zwembad, en je hebt het recept voor een onvergetelijk begin van je huwelijk.


Een betoverende locatie: Het Roode Koper

Het Roode Koper, genesteld in het hart van de Nederlandse natuur, biedt de perfecte achtergrond voor zowel intieme als grootse bruiloften. De serene omgeving, verfijnde architectuur, en prachtig aangelegde tuinen zorgen voor een romantische sfeer die elke bruiloft onvergetelijk maakt.


Luxe all-white pre-wedding feest

Voordat de grote dag aanbreekt, waarom niet de festiviteiten beginnen met een stijlvol pre-wedding feest? Een all-white thema bij het zwembad brengt elegantie en exclusiviteit naar je viering. Denk aan witte bloemdecoraties, sprankelende lichtjes, en een setting die zo uit een sprookje lijkt te komen.


De magie van de trouwdag

Op de trouwdag zelf laat het Roode Koper zich van zijn beste kant zien. Het weelderige groen gecombineerd met de stralende zon creëert een warme en uitnodigende sfeer. Door de styling te richten op tinten van groen en wit, ontstaat er een natuurlijke, maar verfijnde look die naadloos aansluit bij de omgeving.


Dineren in stijl: lange tafels en gezelligheid

Het diner is het hart van de bruiloftsfeesten, een moment waarop vrienden en familie samenkomen om te vieren. Lange tafels niet alleen benadrukken de elegantie van het evenement, maar bevorderen ook een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid onder de gasten. Dit is waar de styling expertise van BEST DAY EVER Events echt schittert, door elke tafel te transformeren in een meesterwerk van design en decoratie.


BEST DAY EVER Events: waar dromen werkelijkheid worden

Bij BEST DAY EVER Events geloven we dat elk detail telt om de dag van je dromen te creëren. Ons team van professionele stylisten staat klaar om elk aspect van je bruiloft bij het Roode Koper te perfectioneren, van het pre-wedding feest tot het laatste dansmoment.

Elk huwelijk is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos bij het Roode Koper. Laat ons jouw visie tot leven brengen met onze ongeëvenaarde aandacht voor detail en passie voor het creëren van betoverende bruiloften. Bezoek onze website en begin vandaag nog aan het plannen van jouw BEST DAY EVER.

Foto credits: Amanda Drost