Begin jullie sprookje bij de valkhofkapel


De Valkhofkapel, een parel in het hart van Nijmegen, zet de toon voor een bruiloft vol historische pracht en praal. Deze eeuwenoude kapel, doordrenkt van geschiedenis, biedt een idyllische en intieme setting voor het uitwisselen van de geloften. Het moment waarop het bruidspaar in deze sacrale ambiance hun liefde bezegelt, is pure magie, perfect voor koppels die een unieke start van hun huwelijksleven zoeken.


Een naadloze overgang naar Groot Warnsborn

Na de betoverende ceremonie in de Valkhofkapel verplaatsen de festiviteiten zich naar het prachtige Landgoed Groot Warnsborn. Dit landgoed, gelegen in de weelderige bossen bij Arnhem, biedt een sprookjesachtige ambiance die naadloos aansluit bij de historische charme van de kapel. Het is de ideale locatie voor koppels die hun liefde willen vieren op een plek waar natuur en elegantie samenkomen.


Charmante details en natuurlijke elegance

Bij Groot Warnsborn komen gasten samen voor een elegante borrel gevolgd door een gastronomisch diner. Het landgoed blinkt uit in zijn vermogen om elk aspect van de bruiloft te transformeren in een ervaring vol stijl en verfijning. Het is een plaats waar natuurlijke schoonheid en persoonlijke aandacht voor elk detail samensmelten tot een onvergetelijke huwelijksviering.


Een onvergetelijke ervaring

Deze bruiloft bij de Valkhofkapel en Groot Warnsborn is een waar testament van liefde en schoonheid. Het combineert op harmonieuze wijze historie, natuurlijke elegantie en persoonlijke flair, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Foto credits: Marry and me