Droom je van een winterse bruiloft? Slot Doddendael wacht op jou!


Stel je eens voor: sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden terwijl jij en je geliefde 'ja' zeggen in een echt winter wonderland. Slot Doddendael in Gelderland is niet zomaar een locatie, het is dé plek waar winterse sprookjes tot leven komen.


Slot Doddendael: waar magie en romantiek samenkomen

Bij Slot Doddendael transformeren we elke hoek tot een magisch winterparadijs. Denk aan een knusse ceremonie bij de open haard, omringd door glinsterende kerstbomen en fonkelende kerstverlichting. En wat te denken van een backdrop voor je bruiloft met honderden kaarsen die een warme, romantische gloed werpen over jullie speciale moment?


Maak je droom bruiloft waar met BEST DAY EVER Events

En hier komt het nog mooier: BEST DAY EVER Events staat klaar om elke detail van jouw winterbruiloft bij Slot Doddendael te stylen. Van het creëren van die perfecte magische sfeer tot het zorgen dat alles op rolletjes loopt; zij zorgen dat jouw dag echt onvergetelijk wordt.


Jouw sprookjesachtige winter bruiloft

Dus, droom jij van een bruiloft waar de magie van de winter echt tot leven komt? Slot Doddendael, samen met de styling van BEST DAY EVER Events, maakt van jouw grote dag een echt sprookje. Neem snel contact op en begin met het plannen van jouw onvergetelijke winterse bruiloft!

Foto credits: Omana Studio